Η Κουζίνα μας

Οικογενειακή μας συμβουλή, από πατέρα Μαρτίνη στον γιο:
«Θα ταΐζεις τους πελάτες σου, ό,τι ταΐζεις και τα παιδιά σου!» … και αυτό ακριβώς κάνουμε!

Ετοιμάζουμε τα πιάτα μας καθημερινά, με φροντίδα και αγάπη στο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Χρησιμοποιούμε υλικά πάντα φρέσκα και ποιοτικά και μαγειρεύουμε με ελληνικό αγνό ελαιόλαδο. Στόχος μας οι αυθεντικές σπιτικές γεύσεις, συνδυάζοντας την ποιότητα με τις καλές, προσιτές τιμές.

Κουζίνα πλούσια και ευωδιαστή, φορτωμένη νοσταλγία.  Το φαγητό εξιστορεί από πού ερχόμαστε. Εμείς κρατάμε τις παραδόσεις. Τα φαγητά μας θυμίζουν τις γεύσεις των παιδικών μας χρόνων, όπως τα έφτιαχνε η μητέρα για το Κυριακάτικο Τραπέζι, με φροντίδα και μεράκι!

Ταυτότητά μας, η αγάπη μας για το ποιοτικό, αγνό ελληνικό «φαγητό», αλλά και για τους ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων και φυλών! Η απόλαυση που βλέπουμε στα πρόσωπα των πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς και απόδειξη ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας.

Οι Άνθρωποι μας

Χωρίς τους ανθρώπους μας, δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε. Με υλικά πρώτης ποιότητας, τη γνώση και την εμπειρία τους κάνουν τα μαγικά τους, μεταμορφώνοντας απλά υλικά σε νόστιμες, γευστικές απολαύσεις. Η εξυπηρέτησή μας είναι υψηλού επιπέδου με στόχο την ικανοποίηση όλων των πελατών μας.

Είμαστε μια οικογένεια, μία ομάδα. Λειτουργούμε δυναμικά προσφέροντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα!