Το Ψητοπωλείο του Μαρτίνη

Ξεχωρίζει για την ποιότητά του, τη σωστή, καθημερινή επιλογή κρεάτων και ψαριών, υπό το «αυστηρό βλέμμα»  του ίδιου του Μαρτίνη.

Η προετοιμασία των κρεάτων γίνεται στην κουζίνα χειροποίητα με παραδοσιακό τρόπο, τις πρωινές ώρες καθημερινά.

Το κατάλληλο ψήσιμο από τους ειδικούς κάνει τη διαφορά!

Για το λόγο αυτό έγιναν γνωστά «το νόστιμο-ζουμερό σουβλάκι του Μαρτίνη, το καλύτερο κοντοσούβλι της Αθήνας και ο γύρος του».
Το εστιατόριο παραμένει για χρόνια σημείο αναφοράς και στέκι με πιστούς οπαδούς.