Ο Χώρος μας

Επιδίωξή ο χώρος μας να αποπνέει αυθεντικότητα, με συναίσθημα και μνήμες σε παραδοσιακές μυρωδιές και γεύσεις. Η ανανέωση του εστιατορίου έγινε με γνώμονα τη χαλαρή και ευχάριστη, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, όπως την ξέρουμε από τις παλιές γειτονιές της Αθήνας με τις απλές και όμορφες γωνιές της.

Απλό, απέριττο και καλαίσθητο, κρατήσαμε τα παραδοσιακά στοιχεία του ιστορικού κτιρίου.

Μοναδικό είναι το αρχικό πάτωμα που με φροντίδα και προσοχή αποκαλύψαμε και δίνει την παλιά αίγλη στο χώρο. Δημιουργήσαμε δε τα νέα εκείνα στοιχεία που το αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν την παράδοση.

Στελέχη από το Υπουργείο Πολιτισμού είπαν χαρακτηριστικά:

Με την επένδυση της Οικογένειας Μαρτίνη δεν έγινε μόνο μία αισθητική παρέμβαση, σε ένα εντελώς υποβαθμισμένο τοπίο, αλλά κοινωνική παρέμβαση!

Την έμπνευση, το σχεδιασμό και την επιμέλεια της νέας ταυτότητάς μας και της διαμόρφωσης και διακόσμησης του χώρου και του κήπου μας, έχει αναλάβει η Lian Vermeer, Image Developer & Design Consultant.